Vägen igen


Allra först åt vi frukost, och så här kul var det

Dagen inleddes med lite shopping, eftersom Johannes vita badbyxor inte fick godkänt då de blir genomskinliga när de blir blöta. Han hittade istället ett par röda, och jag hittade en iPod-dockningsstation till bilen, som laddar iPoden och som jag kan koppla in FM-tunern i så att vi kan lyssna på iPoden i bilen.


Elsa vid Hollywoodskylten


Kaktusar

Sen åkte vi in på en massa bakgator för att få en bra bild av Hollywoodskylten, och det fick vi verkligen. När det var klart var klockan tre, så vi bestämde oss för att åka vidare mot San Diego och surfingen. På vägen stannade vi bara för mat (Thai) och fika (Chai och smoothie). Klockan sex hade vi hittat ett hotell lite utanför San Diego, närmare bestämt i Encintas. Vi datade lite för att ta reda på vad vi skulle göra i San Diego dagen efter. Vi kom fram till att på förmiddagen skulle det surfas/body board och på eftermiddagen blir det safari i San Diego Wild Animal Park. Sen ska vi åka vidare till Mojave national park, Death valley national park och sist Yosemite national park innan vi åker tillbaka till San Francisco.


Elsa i solnedgången

Runt halv åtta kom vi på att om vi ville se solnedgången fick vi skynda oss. Sagt och gjort så sprang vi iväg till stranden (som faktiskt låg på gångavstånd) och fotade solen innan den försvann. Det var faktiskt den första solnedgången vi sett eftersom det varit så dimmigt tidigare. När solen försvunnit gick vi längs stranden och badade fötterna. När vi var nöjda med det gick vi upp på vägen igen och hittade en trevlig italiensk restaurang. Sen gick vi tillbaka till hotellet och sov.

Nu har sakerna hänt i lite blandad kronologisk ordning, men efter blodsvitet och bloggandet ska vi nu ut på stranden och bli blöta.

Lite uppdaterad färväg kommer här, i en ny karta eftersom man inte fick ha fler stopppunkter enligt Google Maps.

Från Los Angeles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.