Hemåt igen

Nu ska jag och hundarna snart åka till Göteborg igen. Johannes åkte hem igår för att få lite pluggat, men jag ville stanna lite till för att hinna fika med kompisar, gå på stan och gå i skogen med hundarna. Visst för att det finns skog i Göteborg, men här träffar man aldrig en människa i skogen och det tycker jag är bra.

Jag var ute med tokhundarna nyss och gick i leran, vilket resulterade i att de båda fick duscha när vi kom hem. I skogen var de iaf jätteglada och sprang som bara den. Eller kanske det var Nemi som fick Ludde att springa genom att bita honom i öronen och i svansen… Han är jättesnäll mot henne och säger inte alls ifrån. Det är lite svårt att veta om han tycker hon är jobbig eller rolig, för rätt var det är så busar han med henne för att sen tröttna och nosa lite. Nemi tycker iaf att Ludde är jättekul, och att han har goda öron :>> Nemi lyssnar bättre och bättre, men med viss tvekan, på inkallning. Först måste hon kolla om Ludde gör något kul… Jag tränade lite stanna på avstånd med henne (och Ludde) och hon var riktigt duktig. Sen fick de leta godis i gräset/snåren en stund och det var uppskattat. Jag uppskattade dock inte att Nemi hittade koskit som hon ville äta… Jag försökte tala om för henne igår att man inte fick det, men det hade hon glömt bort idag.

Allt är packat så nu ska vi bara hoppa in i bilen och åka till stationen. Det ska bli spännande att se hur det går och komma hem med två hundar och tre väskor (små) utan platsbiljett… Det var fler än jag som ville ha biljett så platsbiljetterna var slut igår. I värsta fall får jag väl bre ut Nemis filt på golvet så får vi sitta där. Ludde lär iaf gilla det, för då kan han ligga i mitt knä.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.