Stugan

Efter buset i Huskvarna körde vi vidare mot Linköping. Vi gjorde ett litet stopp på Brahehus och kollade in ruinerna, de var häftiga.

I stugan har vi tagit det lugnt, grillat, badat, varit ute med båten, ätit middag med en kompis och rensat lite i trädgården.

Ludde och Diesel var duktiga i båten, även om Diesel först hade svårt att förstå det där med att man skulle vara stilla… Vi hade dem kopplade och tänkte att lättaste sättet för henne att lära sig att man inte kan balansera med fyra tassar på relingen är att låta henne göra det och se vad som händer. Sagt och gjort, efter fem sekunder på relingen plumsade hon i och fick simma lite. När vi plockat upp henne igen balanserade hon aldrig mer med alla fyra tassarna på relingen, bara med två eller tre 😉

Diesel hoppar i vattnet
Ett par gånger hoppade hon i vattnet, men mest gick hon i kanten och plaskade.

Diesel och Johannes grillar
Diesel hjälper husse att grilla…

Ludde äter hallon och krusbär
Ludde hittade ett nytt nöje, äta hallon och krusbär direkt från busken. Han är jätteduktig, lindar tungan runt bären och plockar av dem utan att skada busken. Jag fattar inte hur han klarar det med krusbären, de är jättetaggiga (vet jag som plockat av dem för att göra kräm…)

Diesel har blivit 13 veckor och ser jättestor ut på bilden
13 veckor
13 veckor

När vi var hemma sist hann vi också med att träffa Cicci, Dexter, Joni, Shadi och Mini. Tyvärr tog inte jag några bilder, men jag kanske kan få några av Cicci. Mini är verkligen pytteliten, fyra kg eller så. Hon tyckte det var lite läskigt med de andra hundarna, men kom över det efter en stund och när vi var ute och gick med alla fyra hundarna var det inga problem.

Mer bilder

28 bild(er)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.