Första dagen i Skottland

Efter att ha lämnat ett soligt och tokigt varmt Sverige är vi nu framme i Skottland. Först verkade det dock som om Elsa skulle få stanna hemma eftersom hon inte hittade sitt pass. Efter att ha tömt bokhyllan två gånger kom hon dock på att det låg i scannern och sedan kunde resan påbörjas. Vi började med att spela Fluxx på Säve flygplats någon timme innan vi fick gå på planet, sen tog resan två timmar. På flygplatsen utanför Glasgow var det ganska varmt och soligt när vi kom fram och vi packade snabbt in oss i bilen och började köra mot Edinburgh. Ungefär halvvägs blev det väldigt dimmigt, och när vi steg ur bilen utanför hotellet/Bed and Breakfast-stället var det ganska kallt och fuktigt. Vi fick två trevliga rum (naturligtvis med heltäckningsmatta) och begav oss sedan ut för att hitta kvällsmat. Det blev en god italiensk restaurang som värden tipsat oss om. Mätta och nöjda avslutades kvällen med chocolate chip cookies och te. Imorgon är det sight seeing i Edinburgh som gäller.

Första dagen

 

Första dagen 

2 bild(er)

Ett svar på ”Första dagen i Skottland”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.