Cykelvagn och Diesel 15 veckor

Igår slöade vi mest. Johannes var dunderförkyld och jag hade ont i huvudet. Vi började planera bygget av en cykelvagn att frakta mat och hundar i. Vi får väl se om det blir verklighet 😉 (Därav att hundarna sitter/ligger i backen, vi håller på att testa ut storleken)
Trångt

Det är något omständigare att gå ut när man måste åka hiss. Det känns som om jag inte gjorde annat än att åka upp och ner i hissen 😉 Var ute och tränade lite med Ludde, inkallning med ställande, apportering och rutan. Han var jätteduktig på ställandet, dummade sig lite med apporten och var jätteduktig på rutan. På rutan försöker jag lägga på kommandot nu och det går ganska bra. Tränade lite fotposition också och måste försöka komma på ett sätt att få honom att hänga med i språngmarschen och inte släpa efter. Jag testade att springa runt och när han sökte upp min vänstra sida klickade jag. Det funkade ganska bra, men han tyckte det var för varmt. Får försöka igen imorgon och se hur det går då.

En duktig apportör

Diesel fick göra ett litet linjetag. Hon är jätteduktig, rakt ut och rakt in. Sen tränade vi på att inte springa fram till folk och det börjar hon också fatta. Igår fick hon gå med fem meter lina efter sig så att jag kunde stoppa henne om det behövdes, men jag behövde inte stoppa henne med linan utan det räckte med att locka på henne när det kom folk.

Sen försökte jag också ragga folk till Majornas bilkooperativ (http://www.majornas-bilkoop.se/). De har en prova på-period nu i höst så vi ska testa. Det vore dock kul om 10-12 hushåll här i Kallebäck gick med så att vi kunde få en bil placerad här för nu är det ca 10 min på cykel till närmsta bil. Jag hoppas de är snabba med att behandla min ansökan så att jag kan låna en bil och köra till Stenungsund på onsdag 😉

Diesel är nu 15 veckor gammal och _jättetung_. Johannes och jag kunde inte riktigt enas om hon vägde 13 (det tyckte jag) eller 14 kg för vågen var lite dum. Så här ser hon iaf ut
15 veckor

15 veckor

Fler bilder

Hemma igenHemma igen

15 bild(er)

Ett svar pĂ„ ”Cykelvagn och Diesel 15 veckor”

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.