Vilken överraskning!

Idag har jag varit i skolan och hundarna har varit hos Joni. Det blir lite lättare aktivering och en massa slappande resten av kvällen.

Det allra bästa med dagen var dock att när jag kom hem så hittade jag en bankgiroutbetalning på 15 000 kr i brevlådan, jag har fått Adelbertska stipendiet från en stipendiefond på Chalmers. Jag sökte det i april så jag trodde inte jag hade fått det eftersom det gått så lång tid, så det var verkligen en riktigt trevlig överraskning.

Nu har jag fem skor på skrivbordet… Diesel tycker det är dags för kvällsmat och jag tycker det är för tidigt. När hon bara är lite uttråkad tar hon bara skor som inte står på skohyllan, när hon är mycket uttråkad tar hon även skor på skohyllan, och det har hon börjat med nu. Hon är väldigt duktig dock, kommer och sätter sig brevid mig med skon i munnen…

Ett svar på ”Vilken överraskning!”

  1. Kikade in här och passade såklart på att lämna ett avtyck efter oss.

    Vilken kul överraskning som väntade dig idag. Grattis!
    Lukas är också en hejare på sko-bärning. Speciellt när han var valp och hungrig. Magiskt kombination det där =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.