London

I onsdags lämnade jag hundarna hos AK och sen åkte jag och Johannes till London över helgen.

AK och jag passade naturligtvis på att träna lite, och AK tog dessutom jättefina bilder. Jag tränade lite inkallning med ställande och testade även inkallning med läggande. Jag måste säga att jag blir grymt imponerad av Diesel, hon fixade det med en gång. Det som återstår är dock att hon med en gång ska lägga ner hela armbågarna, men det är på g. Platsliggningen gick återigen sådär. Människor och hundar som rör sig är inga problem. Själv är inga problem. Mitt i Nordstan är inga problem, men brevid andra hundar när inget alls händer verkar hon inte gilla, så jag backade ytterligare lite i kriterierna och det känns som att jag får börja om helt med platsliggningen tillsammans med andra hundar. Sen avslutade vi med bus med bollkastaren på åkern.

4159196171_a15837316b.jpg

4159192907_6d233d121f.jpg

4159204267_7531bf4a9b.jpg

Frostbus
6 bild(er)

London var jättetrevligt. På torsdagen åt vi lunch på Gordon Ramsays Maze Grill, det var vääldigt gott. På kvällen var vi på föreställning, Eddie Izzard’s Stripped, den var jättekul. Vi satt lååångt upp på läktaren, så jag fick nästan lite höjdskräck 🙂 I övrigt drällde vi omkring, gick på ett par pubar, åkte buss, var på Hamleys (en stor leksaksaffär i sex våningar) och hade det bra.

Utanför Buckingham Palace
Vakten fryser

Paraplyer
Paraplykonst

Vi utanfšr Buckingham Palace
Utanför Buckingham Palace

Utsikt frŒn London Eye
Utsikt från London Eye (Houses of Parliaments)

London

14 bild(er)

Ludde och Diesel hade det jättebra i Töllsjö. Jag blev väldigt glad när AK sa att Diesel varit jättelydig, då kändes det som att träningen lyckats 🙂 Sen blev jag mindre nöjd med att Diesel försöker sno mat ur händerna på lilla K, jag får helt klart träna mer på att inte sno saker ur händerna på barn bara för att de råkar vara på en lämplig nivå… Diesel har visst möblerat om lite hemma hos AK också och burit runt på en massa saker. Sa någon att hon var en retreiver? 😉 Som vanligt hittar hon även ”spöken” att skälla ut, även om jag tror att det börjar bli lite bättre. Luddes ursäkt är som alltid att han är Ludde… Han går lite som han vill och är mest bara söt och gosig (och i vägen…). Det är iaf otroligt skönt att ha bra kompisar som jag vekrligen kan lita på som passar hundarna, och som inte kastar ut dem sjuttonde gången de kommer och väcker en på morgonen 😉 Tusen tack AK!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.