Examenshelg

I morgon är det dags för examen på klickerinstruktörskursen och nu är vi på plats på hotellet i Trondheim. Diesel och jag började vår resa i går. Först tog vi tåget till Mary i Kungsängen, sedan körde vi bil till Marys ställe i Dalarna där vi sovit i natt. I morse började vi med att gå ut i skogen och leta svamp. Jag ville nämligen lära mig hitta några nya sorter än de tre jag brukar plocka (kantareller, trattkantareller och blek taggsvamp).

07.jpg

Vi hittade ett helt gäng kantareller och en icapåse med rödgul trumpetsvamp 🙂 Sedan satte vi oss i bilen och körde till Trondheim, vilket tog hela dagen med ett par stopp på vägen för att rasta hundarna.

02.jpg

03.jpg

Nu är vi laddade inför examensprovet i morgon. Jag tror det kommer gå bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.