Tomt utan katter

Sedan mitten av september har vi haft tre katter. Evas katt Prilla fick följa med hem för att vänja sig vid hundarna. Det har gått jättebra. I början var hon lite tveksam (första natten bodde hon i torkskåpet, i tvättstugan, dit hundarna inte kommer in), men allt eftersom har hon vant sig mer och mer. Till slut har hon legat bredvid hundarna på golvet och sista dagen gick hon även med på en promenad i skogen (Trixa och Trulle är ju helt vana vid hundarna; sover i biabädden med dem och går regelbundet med på promenader). I söndags var det så dags för Prilla att åka hem. Mamma och pappa kom ner för att hälsa på  och tog med sig Prilla och Trixa och Trulle hem för att de ska kastreras på fredag. Det är dock väldigt tomt här utan katterna… Ingen som busar på kvällarna, ingen som lägger sig på ryggen, på magen eller i armhålan på en och ingen som spinner på kudden så att man knappt kan sova. Inte heller några söta katter som följer med på hundpromenaderna. Tomt utan den helt enkelt. Får hoppas att de snart kommer hem. Jag har inte riktigt löst det än… Undrar om man kan sätta dem på tåget och så plockar jag av dem när de kommer fram? Eller om någon ska från Växjö till Gbg och kan tänka sig att ta med dem 😉

IMG_2462.JPG
Prilla och Ludde. Hade hon stannat längre hade hon säkert börjat skälla 😉

IMG_2465.JPG
Syskonen: Prilla, Trulle och Trixa. 7 månader gamla.

2 svar på ”Tomt utan katter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.