Lucka 24: God jul!

Sista luckan i julkalendern. Det känns alltid lite vemodigt att öppna den tycker jag, men nu är den iaf här. För mig är det dags att fira en härlig jul tillsammans med mina nära och kära. Vi kommer äta god mat och öppna paket, även hundarna kommer naturligtvis få öppna paket. De tycker det är superkul att öppna paket och jag tycker det är superkul att se dem göra det 😉 Sedan är jag ledig en vecka innan det är dags för jobbet igen. Lite hundträning i snön kommer vi nog att hinna med, men framförallt blir det härliga promenader och bus.

Så, från oss alla till er alla, en riktigt god jul och ett gott nytt år!

God jul önskar Blomsterhundar

Med hälsningar från hela flocken; Elsa, Jonas, Ludde, Diesel, Trixa och Trulle

Dagens fråga: Vad fick din hund i julklapp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.