2010 i bilder

Ännu ett år har gått så det är dags för en sammanfattning

Januari: Jag fick veta att jag hade kommit med på Canis instruktörsutbildning i Norge. Ludde fyllde fem år. På HiK hade vi en väldigt givande instruktörsutbildning med Eva Bertilsson. Vi var hos AK i Töllsjö och åkte pulka.

4253139511_9f2a3d512a_b.jpg

Februari: Lekte vi en massa i snön. HiK hade instruktörsutbildning med etolog Björn Forkman, mycket intressant. Vi var också på agilitykurs för Eva Bertilsson.

07_100221_IMG_5671_500.jpg


13_100221_IMG_5689_500.jpg

Mars: Jag var på första träffen på Canis instruktörsutbildning i Norge. Det skedde stora förändringar i flocken. Johannes och jag delade på oss och Trixa och Trulle föddes. Det var även avslutning på klickertränarutbildningen.

Trixa och Trulle kul i snön...

April: Diesel och jag var på apporteringskurs i Vadstena för Grethe Eklund, Canis hundskola avdelning Gävle & Dala. Kattungarna växte så det knakade. Diesel fyllde 2 år.

Diesel apporterar

Kattungarna gillar Diesel

Maj: Vi tränade apportering med Maria, Rocky och Malte. Jag var på instruktörsutbildning i Uddevalla och hade det mysigt tillsammans med Mary & Rooibos. Jag anordnade rallylydndadstävling på HiK och gjorde en roadtrip i Småland utan hundarna. Diesel åt något olämpligt och fick opereras, som tur var gick det bra.

52.jpg Bild 123.jpg

Juni: Jag köpte hus, bytte namn (till mormors flicknamn, Blomster), träffade Jonas, hade klickertränarutbildning, lärde Andres knyta skorna mha TAG-teach och var på instruktörsutbildning i Sölen

Fina huset 64_100622_IMG_3768_500.jpg
Juli: Jag flyttade in i huset, kattungarna flyttade in i huset och hade inflyttningsfest. Jag och Jonas var i Helsingborg och på Ven.

IMG_0962.JPG

Augusti: Diesel blev viltspårchampion. Jag och Diesel var på Fårö med mamma och pappa .Vi var i Trondheim på instruktörsutbildning, i Västerås hos Jonas familj och plockade svamp och hos Mary i Kungsängen och hälsade på.

Diesel viltspårschampion

04.jpg

September: Vi tränade apportering med Jessica och Gonzo. Katterna blev vänner med hundarna och började gå med på promenaderna. Jag fyllde 25 och hade fest tillsammans med min syster. VI hade instruktörsutbildning med Eva Bodfäldt på HiK.

Liten och stor? Diesel, Trixa & Trulle

Oktober: Jag och Mary plockade en massa svamp i Dalarna. Vi var i Trondheim för sista tillfället på instruktörsutbildningen och jag blev godkänd. Jag startade Canis hundskola avdelning Småland och gick med i Canis hundskola avdelning Göteborg och Kungsbacka tillsammans med Lena. På jobbet var det mycket att göra eftersom vi öppnade ytterligare en bilverkstad (den här gången i Malmö, Mechanum Malmö). Vi hade tre katter ett tag (min systers katt bodde hos oss för att vänja sig vid hundarna). Vi gick härliga promenader i skogen och spelade lite frisbeegolf. Jag och Diesel var modiga och gjorde vår jaktprovsdebut.

07.jpg IMG_2465.JPG IMG_2443.JPG

November: Jag och Diesel kom tvåa i klubbmästerskapet på HiK. Vi tog även vårt första officiella förstapris på GMBK (inkl klassvinst 🙂 ). Jag och Jonas tillbringade en fantastisk helg i Rom (min födelsedagspresent). Jag och Eva shoppade loss i London.

Elsa & Diesel. Klassvinst lkl 1 182p 12/11 Vid Colosseum

Diesel

Ludde & Diesel

December: Jag gjorde en julkalender på hemsidan. Vi lekte massor i snön. Jag lärde Diesel dra upp pulkan. Trixa snodde tvätt ur torkskåpet. Vi firade jul i Västerås och i Växjö. Vi firade nyår tillsammans med Amanda, Daniel, Lova & Porter, Joni, Shadi, Maika, Mini & Sheep och Emeli & Nemi.

Ludde & Diesel Lilla huset i snšn 05_101219_IMG_2635_500.jpg

Hundkurser i Göteborg och Växjö - Trixa och Trulle vid granen

Foton på kompisar under året

18_100221_IMG_5701_500.jpg
Dacke & Totte

83_100623_IMG_3886_500.jpg
Rooibos

Kråka efter viltspåret
Kråka

38_100621_IMG_6216_500.jpg
Björck

39_100621_IMG_6224_500.jpg
Texas

40_100621_IMG_6233_500.jpg
Rejsa

13.jpg
Eleverna på Canis instruktörsutbildning (inkl Diesel och Rooibos)

Just nu hittar jag inga bilder på Gonzo, Lassie & Låva, Dexter, Maika, Mini & Sheep, Hera, Nova, Olympia, Axa mfl

Tidigare inlägg

2009 i bilder

2008 i bilder

2 svar på ”2010 i bilder”

  1. God nyttår til deg også 🙂 Det har vært litt av et hundeår for deg også ser jeg! Du må ha lykke til videre i 2011 med Diesel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.