Inkallningskurs

Att ha en fungerande inkallning där din hund vänder omedelbart och kommer i full fart ser inte bara häftigt ut utan handlar i allra högsta grad om säkerhet. Säkerhet för hunden såklart men också för andra hundar och djur, för dig och för andra människor.

I inkallningskursen jobbar vi med att trappa upp utmaningarna för hunden. Kanske är din hund kanonbra på att komma – så länge det inte finns något som ”stör” i omgivningen, till exempel en annan hund eller barn som spelar boll.

På kursen arbetar vi med alla störningar som är möjliga att arbeta med (rådjur kan till exempel vara svårt att arbeta med på beställning 😉 ).

Sakta men säkert arbetar vi för att hunden ska välja dig – i alla lägen.

Som på alla våra kurser ligger huvudfokus på att lära ägaren rätt träningsteknik. Du kommer att lära dig träningsprinciper som gör att du självständigt kan fortsätta träningen efter kursen. Och givetvis gäller ”klickertänket” även här.

Om du undrar över något, tveka inte att kontakta mig!

Elsa Blomster
0736 21 50 74
elsa@blomsterhundar.se

Tillägg 2013-07-01: Numera hålls alla kurser via Klickerförlaget Göteborg AB. För aktuellt kursutbud, gå in på www.klickerforlaget.se/kurser

2 svar på ”Inkallningskurs”

  1. Hej! Jag heter Emma och jag och min hund Penny (golden retriever 16 månader) behöver hjälp med inkallningen och jag har hört mycket gott om din inkallningskurs 🙂 Jag är även eventuellt intresserad av privatträning. Jag har tidigare kontaktat dig i ärende åt en vän, men hon beslutade sig för att istället omplacera (hunden hade stora problem med rädslor) så det blev inget av det..

    Jag tycker du verkar superduktig och precis en sån instruktör som jag behöver för att få bukt på mitt problem med inkallningen. Har verkligen fastnat i träningen och även om vi får små framsteg så ger ett steg fram två steg bak så att säga 🙁 Du får gärna kontakta mig via mejl eller via min webbplats, vad som än känns bäst – passar det bättre med telefon så lämna bara ditt nummer så ringer jag upp.

    Tack på förhand!
    /Emma Bissmark Blomé

    1. Hej Emma!
      Vad roligt att du är intresserad av inkallinngsträningen! Jag skickar ett mail till dig så kan vi bestämma tid och plats.

      mvh
      Elsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.