Ny bil!

Härmed presenteras världens finaste bil 🙂

Nya bilen :)

Först tyckte jag det var lite tråkigt att behöva skrota min gamla bil och köpa en ny, men när vi fick den nya bilen var det bara kul 🙂 (jag blev påkörd för ett par veckor sedan och det skulle kosta mer att laga bilen än var den var värd, så förskringsbolaget valde att lösa in den).

Nu glider vi alltså omkring i en Ford Mondeo 2008 diesel, och har det allmänt bra 🙂 Enda problemet är att bestämma vad den ska heta… Registreringsnumret är KXY194, så det är ju inte så lätt att hitta på något på. Det kanske får bli Foffe eller Kexet. Just nu kallar vi den mest för Forden, eller världens finast bil 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.