Ta chansen…

… att gå en riktigt rolig kurs i år! Det finns ett fåtal plaster kvar på klickertränarkurserna i Växjö och Göteborg. Den här kursen är ett unikt erbjudande till dig som verkligen vill bli skicklig på klickerträning! Kursen går över 4 helger, fördelade under hela året, och ger dig en väldigt grundlig introduktion till klickerträning, både i teori och praktik. Det läggs stor vikt vid praktisk träning med egen hund i tillägg till teorin.

I Växjö finns det även ett par platser kvar på Introduktion till klickerträning för dig som är nyfiken på klickerträning. På två dagar får du lära dig om klickerträning både i teroin och i praktiken. Vi går igenom de viktigaste termerna i klickerträning i teorin och sedan får du prova dem i praktiken tillsammans med din hund. I den praktiska delen riktar vi in oss både på vardagslydnad och tävlingslydnad – det beror lite på vad deltagarna är mest intresserade av.

Även på apporteringskursen i Småland (Botvidsmåla, söder om Trensum, ca 1 timme från Växjö) finns det några platser kvar.

Inkallningskurserna i Växjö och Göteborg samt apporteringskursen i Göteborg är fullbokade, men det finns möjlighet att skriva upp sig på reservlistan. Det kommer troligtvis att bli ytterligare ett par inkallningskurser till hösten. Till sommaren planerar jag även en spårhelg med Peder Christanssen och en vardagslydnadskurs.

Göteborg

Växjö

 

Diesel med favoriten, harskinnsdummien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.