Avslappning och uppmärksamhet

Har din hund problem med att slappna av runt andra hundar? Känner du att den är uppmärksam på allt annat än dig, har svårt att varva ner, och svårt att koncentrera sig? Eller har du en ”arbetsmaskin” som lätt går upp i stress och för hög aktivitet i träningen? Då är detta kursen för dig!

Under två intensiva dagar får du lära dig grundläggande avslappningsövningar och uppmärksamhetsövningar. Du lär dig att läsa din hund, att hitta rätt aktivitetsnivå, och hur du maximerar din träning för att din hund ska vara uppmärksam på just dig.
Du får också en teoretisk genomgång av klassisk betingning, klickerträning/beteendevetenskap, hundspråk, och hur du lägger upp din träning för långsiktiga resultat.

Kursen bygger enbart på klickerträning och positiva metoder! Målet är bättre förståelse, djupare kontakt, och effektivare samarbete – och att ni sedan ska kunna jobba vidare på egen hand.

Rekommenderad kurslitteratur

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Elsa Blomster på 0736 -21 50 74 eller elsa@blomsterhundar.se

Tillägg 2013-07-01: Numera hålls alla kurser via Klickerförlaget Göteborg AB. För aktuellt kursutbud, gå in på www.klickerforlaget.se/kurser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.