Promenad i Slottskogen

Förra promenaden i Slottskogen blev väldigt lyckad, så därför ordnar jag och Lena en till

 

Promenad i Slottskogen (kostnadsfri)

Ta chansen att miljöträna din hund i trevligt sällskap! Vi träffas och går en gemensam promenad i drygt en timme. Kanske tar vi en glass på vägen om vädret är fint.

Detta är ingen kurs utan en helt kostnadsfri promenad där du kan diskutera hund med likasinnade och passa på att träna din egen hund i en händelserik miljö.

Vi träffas 24 augusti kl. 19:00 i Slottsskogen, på parkeringen vid bortre änden av Stora dammen / Botaniska. (närmsta spårvagnshållplats blir Botaniska trädgården).

Anmäl dig gärna i förväg så vi vet ungefär hur många vi blir. Du får gärna ta med en kompis på promenaden, eller komma och gå utan hund.

Du kommer få ett mail om att du är anmäld och att anmälan är bindande. Eftersom promenaden är kostnadsfri spelar det naturligtvis ingen roll att anmälan är bindande. Om du anmält dig och får förhinder uppskattar vi dock att du meddelar oss så behöver vi inte vänta i onödan.

Har du några frågor? Kontakta Elsa på elsa@blomsterhundar.se eller 0736-21 50 74

Sedan 1 juli 2013 hålls alla kurser genom Klickerförlaget Göteborg AB. För en komplett lista över kurser, se Klickerförlagets hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.