Snart dags!

Före föreläsningen och clinicen med Maria Brandel, det ska bli så spännande! Maria är verkligen en av mina favoritinstruktörer. Så ödmjuk och kunnig! Hon har en förmåga att möta alla ekipage på rätt nivå och hjälpa dem på vägen mot att nå sin fulla potential. Det finns platser kvar på föreläsningen om ni eller någon ni känner är intresserad.

Förutom clinicen ska jag till Maria helgen efter för sista helgen på vår elitsatsning (som har varit under fyra helger i år), det ska också bli kul. Jag får ligga i lite innan dess bara och träna mer på vår läxa: snabba lägganden (både till fjärren och inkallningen med ställande och läggande), inkallning från rutan, fjärrskiften stå-ligg-stå, stå-sitt-stå samt blicken framåt när jag står bakom både då hon sitter och då hon ligger.

Sedan 1 juli 2013 hålls alla kurser genom Klickerförlaget Göteborg AB. För en komplett lista över kurser, se Klickerförlagets hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.