Vad tänker du på när du hör Apportering till vardag och fest?

Vad tänker du på när du hör Apportering till vardag och fest?

Vi har skrivit en bok som handlar om grundträning inför jaktprov för spaniel och retriever med klickerprinciperna som utgångspunkt. Nu skulle vi behöva din hjälp med titeln på boken. På framsidan kommer det alltså stå Apportering till vardag och fest Grundträning inför jaktprov för spaniel och retriever Vänligen skriv allt du kommer på, inga tankar är för små eller för stora! Vi blir väldigt glada om du sprider detta formulär till så många som möjligt.

Här hittar du formuläret

mvh
Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.