Nyheter från Canis Göteborg

Härliga sommartider!
Sommar betyder oftast många roliga träningsstunder med vovvarna, och det hoppas vi att ni både har haft och kommer att få under resten av sommaren.För er som vill fortsätta toppa formen så har vi nu lagt ut höstens kurser på kursplanen. Ett smakprov:
Vi är glada att få hälsa två externa instruktörer välkomna till höstens program:
Jakttränaren Eva Thorén Söderström kommer för att hålla två kurser i apportering för fågelhundar. Eva tränar enligt klickerprinciperna och hennes hund Printer blev Nordisk jaktchampion 2011. Läs mer om kurserna nedan.
Dessutom kommer Siv Svendsen åter, för att hålla en clinic och en kurs med temat från lek till lydnad, så att fler ska få chansen att ta del av succén från i våras då Siv var här och höll en mycket uppskattad föreläsning och clinic. Vi startar även en elitsatsning med Siv, som sträcker sig över tre tillfällen. Läs mer om kursen nedan.Andra kurser vi kommer ha i höst är; vardagslydnad, aktivering och trix (för alla!) samt apporteringskurs för den apporterande och stötande fågelhunden.Om alla dessa kurser på Canis avdelning Göteborg och Kungsbacka kan du läsa här nedan och på kursplanen.

Ha en fortsatt bra och hundig sommar!

hälsningar från
Anna Barnö, Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Sedan 1 juli 2013 hålls alla kurser genom Klickerförlaget Göteborg AB. För en komplett lista över kurser, se Klickerförlagets hemsida

Lekclinic med Siv Svendsen

Kom på en inspirerande clinic OCH föreläsning med Siv den 2 december 9.30 – 16.00. Temat är hur du ur leken lägger grunden för tävlingslydnadens olika moment. Endast sex platser MED hund, först till kvarn gäller. Observatörsplatser finns det dock gott om!

Valpkurs

Vardagslydnads-
kurs

På kursen lär du dig att träna de viktigaste färdigheterna som en bra familjehund behöver till vardags. Vi jobbar bland annat med inkallning, gå fint i koppel, kontakt, sitt, hälsa fint och att vänta på ”varsågod”.

 

Apportering för retriever

Elsa startar en fortsättningskurs i apportering för spaniel och retriever, för dig som vill gå vidare från grundträning till att sätta ihop färdiga moment.

Aktiveringskurs

Det här är kursen för dig som vill ha extra roligt med din hund! Du får lära dig shejping; att forma fram roliga trix – bara fantasin sätter gränser!

Apporteringskurs med Eva Thoren Söderström

Apportering för retriever med Eva Thorén Söderström

Ta chansen att träna för den duktiga jakttränaren Eva Thorén Söderström som håller två endagarskurser för oss: Kurs i apportering för nybörjare och hon håller även en kurs som handlar om förberedelser inför öppenklassnivå – alltså för dig som kommit lite längre.

Elitsatsning med Siv Svendsen

Detta är kursen för dig som satsar på att tävla på elitnivå i lydnaden. 3 träffar à 2 dagar, första träffen 30/11-1/12. Siv Svendsen är med i norska lydnadslandslaget och tävlar på elitnivå med sina två bordercollies.

Kontakta oss

Elsa Blomster
Elsa Blomster
elsa@blomsterhundar.se
073 – 621 50 74

Lena
Lena Gunnarsson
lena@klickerforlaget.se

Anna
Anna Barnö
anna.barno@canis.se

Ni kan läsa mer om oss på våra bloggar: blomsterhundar.se (Elsa) och klickersmart.se (Lena) klickersnack.blogspot.com (Anna)
Elsa och Lena bloggar dessutom tillsammans om sin jaktträning på apporteringtillvardagochfest.se.

Sedan 1 juli 2013 hålls alla kurser genom Klickerförlaget Göteborg AB. För en komplett lista över kurser, se Klickerförlagets hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.