Studiehandledning och onlinekurs

Gripa och hålla fastDet har varit väldigt tyst i bloggen här hos Blomsterhundar under året, men det händer desto mer hos Klickerförlaget och Apportering till vardag och fest.

Klickerförlaget håller apporteringskurser runt om i landet, och nu har vi precis kört igång en onlinekurs med grunderna i jaktapportering. Kursen gör du i din egen takt, så passa på att få lite träningspepp under den mörka vintern! Sista anmälningsdag är 20 november, så anmäl dig redan nu!

Vi har även gett ut en studiehandledning till Apportering till vardag och fest, perfekt för dig som vill få hjälp att få lite struktur på träningen eller om du är instruktör och vill hålla en kurs baserat på vår bok. Studiehandledningen kostar 80 kr plus frakt och ett paket med studiehandledning och boken kostar 350 kr plus frakt.

Dessutom har vi gett ut Maria Brandels nyutgåva av Från valp till stjärna, missa inte den! Även Marias nya film, Lydnadsmomenten i elitklass, kan vi rekommendera varmt för erfarna så väl som nybörjare. Den visar hur momenten ska se ut, de vanligaste problemen och tips på hur du ska lära in momenten och undvika problemen.

 

FCI Obedience Class IIIbooks2Apportering till vardag och festApportering till vardag och fest inklusive studiehandledningApportering till vardag och fest studiehandledning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.