Uppackning

Vi trivs fantastiskt bra i nya huset och kommer så sakta i ordning rum för rum. Vi saknar inredning i garderoben i vårt sovrum så tyvärr kan vi inte packa upp några kläder än (det var något som var restnoterat, vi hoppas det kommer under veckan). Vi saknar också tre skåp i tvättstugan så där kan vi inte heller göra så mycket (där ställer vi istället allt vi inte vet var vi ska göra av än 😉 ) vi beställde skåpen ganska sent eftersom vi inte var säkra på hur breda de skulle vara, och det visade sig också att Ikea inte hade 50 cm breda väggskåp så vi fick beställa från Vedum (som levererat köket), men dessvärre hade de 2-3 veckors leveranstid.

Några rum börjar iaf bli klara

Gästrum 1 uppe


Vårt sovrum nere (midbec silva sia907 linzor orchid)

Biblioteket (boråstapeter Linen Taupe Brown)

Köket 

Vardagsrummet
Andra änden av köket (Midbeck miss print 3 1093)

Fler bilder kommer när resten av rummen blir klara 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.