Softball

Igår jobbade vi duktigt och började lämna ut bilar och mata in enkäterna. Databasen börjar bli riktigt bra nu. På kvällen åkte Emma in till New York för att träffa sina föräldrar (som åkte dit på morgonen). Nu vet vi var busshållplatsen finns och att bussen kommer. Jag stannade hemma och slappade. Tittade på tre eller fyra avstnitt Dr Quinn och hade det riktigt bra.

Idag har vi gjort färdigt schemat för bilarna och kommit fram till att det inte är lätt att få alla nöjda… Vi körde också runt lite med bilarna, racade på parkeringen och körde dem till verkstaden för att få Ipoddockningen monterad. (Naturligtvis måste man kunna koppla in sin Ipod i bilen och lyssna på den).

Efter jobbet spelade vi softball, det var riktigt kul. Det är ungefär som brännboll och en förenklning av baseball. Man spelar med en boll som är större än en tennisboll och trots namnet är den jättehård (man vill inte fånga den med händerna utan att ha en handske på sig). Man får bollen kastad till sig och så ska man träffa den och springa runt konerna (eller baser som de kallas). Jag lyckades faktiskt träffa bollen flera gånger, så jag är riktigt nöjd. Den kom inte så långt, men det gör inget för det kan ta nog så lång tid att få in en kort boll som studsar på marken.

På vägen hem åkte vi till New Jersey och tankade. Där hittade vi även en god grekisk restaurang som fick stå för kvällsmaten. Sen kom Emmas familj hem och nu väntar vi på att kladdkakan ska bli färdig.

Ett svar på ”Softball”

  1. Hej Birgitta!
    Kul att du hittat hit! Hoppas det går bra med apporteringsträningen! Att bo vid havet låter ju inte helt fel.

    Nu ska jag skriva lite mer i dagboken, så får du mer att läsa! Hälsa Alice från mig!

    —–

    COMMENT: Hej Elsa

    Kul att läsa om dina äventyr i USA. Låter som ett spännande sommarjobb. Jag bor i Skärhamn nu på sommaren. Så nu vet du att jag sitter här och ser på havet när jag läser om dina äventyr. Ludde saknar dig säkert (hm kanske gör Johannes det också)

    Ha det toppenbra, hälsar Birgitta (m labradoren Alice)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.