Intervallträning

Idag har jag haft valp- och allmänlydnadskurs. Det var näst sista tillfället och alla var jätteduktiga. Vi körde intervallträning, träna en minut, paus en minut osv. Vi körde igenom allt vi gjort på kursen (kontakt, sitt, ligg, stå, stanna kvar, inkallning, hantering/tandvisning och gå fint i koppel). Sen tog vi en längre paus och efter det fick de träna det de behövde. På allmänlydnaden började vi med att gå två varv runt kvarteret och träna hundmöten. Jag gick runt med Diesel och det var superbra träning för henne. Det blev både koppelträning och hundmötesträning och jag är jättenöjd med både och. Hade hög förstärkningsfrekvens och det funkade jättebra. Jag jobbar på att få in en bra vana, slakt koppel och inte skälla 😉 Enda missödet var att jag lyckades snubbla på henne på en blöt gräsmatta och damp i backen. Skitskoj tyckte hon 😉

Jag har också frishejpat lite snurrande med Diesel, det går sådär. Hon visade jättesnygga skiften ligg-sitt istället 😉 Nu ska jag sova. Imorgon kommer Maja och så ska jag exjobba lite.

Ett svar på ”Intervallträning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.