Lucka 7: Hundarna klär granen

Dagens lucka blir en fantastisk film för att skapa lite julkänsla 🙂


Länk till filmen http://www.youtube.com/v/AUtPKbMwnRo?fs=1&hl=en_US

Fast man får nog inte slå in alltför ömtåliga saker i paketen 😉

Dagens fråga blir: hur många beteenden/trick utför hundarna?

Min utmaning till er blir att välja ett av de beteendena och lära din hund det innan 24 december. Redovisa ditt bidrag genom att lämna en kommentar här i bloggen eller på Facebook. Jag lottar ut en kampleksak med elastiskt handtag till det bästa tricket!

www.blomsterhundar.se

8 svar på ”Lucka 7: Hundarna klär granen”

 1. Rolig film! Jag räknade 52 grejer, men då räknade jag inte att hundarna låg på slutet, samt inte att sennenhunden sprang omkring med glitter på sig. Även om det var skoj gjort känns det inte jätteinlärt.

  Ska testa att lära Porter något festligt!

  Daniel

  1. Hittade du något du vill lära dina hundar då? Att sätta kulor i granen tycker jag verkar kul, fast farligt (risk att granen välter…) Fast på filmen ser det nog ut som att hundarna bara targetar granen och så sätter någon människa dit kulorna, så lite fusk är det allt 😉

 2. Rose-Marie!
  Jag fick det till 44 tricks!
  Jag ska också försöka lära Rasmus ett trick!
  Hälsn. R-M

 3. Hej!
  Jag fick det till 44 tricks!
  Wish you a Merry Christmas Elsa!
  From Rose-Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.