Huset

Nu har jag fått tillgång till huset. Staketet är nästan klart, parkeringsplatsen och grusgången är klara och fyra rum målade samt en fondvägg tapetserad. Nu återstår bara att fixa gräsmatta runt grusplanen och att flytta in 🙂 på fredag går flyttlasset. Igår var jag på Ikea och köpte en massa saker, så nu har jag både en säng och en soffa 🙂

Vi har också invigt huset, i måndags var det grill och kubbpremiär 🙂

Fondvägg
Fondvägg i vardagsrummet

Staket
Staket

Parkeringsplats
Parkeringsplats

Gunnebostaket
Gunnebostaket. Vänster sida av staketet är min tomt

Berget Hagalund
Berget Hagalund. Slänten ska fyllas ut med jord + gräsmatta så att den blir lite flackare

Tomt
Tomten

Grusgång
Grusgång

Hundarna vilar i skuggan
Hundarna vilar i skuggan

Publicerat av

Elsa Blomster

Elsa Blomster har tre golden retrievrar, Ludde, Diesel och Seeker. Hon tävlar i lydnad, personspår, viltspår, rallylydnad och går på jaktprov med framförallt Diesel, men snart även med Seeker. Elsa är civilingenjör inom industriell ekonomi och arbetar som marknadschef på en auktoriserad bilverkstad. Tillsammans med Lena Gunnarsson drev hon tidigare driver Canis Hundskola Avdelning Göteborg & Kungsbacka, där de höll kurser i bland annat vardagslydnad, valpträning, inkallning, tävlingslydnad och jaktapportering med hjälp av klickerträningsprinciperna. Elsa och Lena har också skrivit boken Apportering till vardag och fest och driver Klickerförlaget Göteborg AB. Sedan sommaren 2013 hålls alla kurser genom Klickerförlaget, där de även ger ut böcker av andra författare. Elsa driver även Blomsterhundar AB. Elsa Blomster på Google+

2 reaktioner på ”Huset”

  1. Hej! ursäkta att jag kommenterar ett gammalt inlägg men sökte på fondvägg vardagsrum på Google och hittade hit. Blev lite kär i tapeten som som ni har/hade i vardagsrummet på bilden och undrar vart ni har köpt den? Vore jättetacksam för svar. : )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *